Crew

Rudi

Minä sitoudun pelaajalle uran hyvinä ja huonoina aikoina

Olen kasvanut Stadissa ja himassa on aina ollut kaksi veljeä, Mutsi ja Faija. Nuoruus meni eri harrastusten parissa, mutta lätkä oli se, mitä halusin pelata eniten.

Lätkä oli itselle kaikki kaikessa junnuna. Pelasin lopulta 15 vuotta ja lopulta pelihommat loppuivat vuonna 2018 loukkaantumisten sävyttämänä. Lätkä on antanut tosi paljon.

Siirryin lähes suoraan Haaga-Heliaan liiketalouden tradenomiopintoihin lätkäurani loputtua. Havahduin siihen, että nyt olisi mahdollista yhdistää kaksi intohimoa lätkä ja liiketoiminta. Olin jutellut vanhojen pelikavereiden kanssa jo pelatessani agenttitoiminnasta ja kiinnostunut siitä.

Pyrin olemaan pelaaja-agenttina pelaajan tukena uransuunnittelussa, uran aikana, uran jälkeen ja erityisesti silloin, kun hommat ei toimi kentällä tai sen ulkopuolella.

Palkitsevin tunne työssä on se, kun saa tehtyä pelaajalle niin hyvän sopimuksen, jota hän ei edes itse olisi osannut odottaa.

Ota yhteyttä ja jutellaan!

Millaisissa asioissa voin jeesata


Sopimusasiat 

Autan pelaajalle parhaan mahdollisen pelaajasopimuksen. Autan myös yhteistyö- ja sponsorisopimuksissa.

Urasuunnittelu

Suunnittelen pelaajan uraa hänen tavoitteidensa ehdoilla. Olen aktiivisesti läsnä koko pelaajan uran aikana. 

Mentaalivalmennus

Kouluttaudun mentaalivalmennukseen ja pystyn täten tukemaan pelaajaa arjessa ja tavoitteen asettelussa. Pystyn tarjoamaan myös mentaalivalmennus sessioita.


Tsekkaa mun somet