Tietoa meistä

Mistä kaikki alkoi?

Kiinnostus urheiluliiketoimintaa on kasvanut vuosi vuodelta. Ajatuksesta konkretiaan on kuitenkin ollut pitkä matka. 

Vuonna 2014 puhuimme ensimmäistä kertaa Oden kanssa agenttitoiminnasta, ja kuinka kiinnostavaa se olisi. Kuitenkin tarkempi idea agentiksi ryhtymisestä alkoi vasta vuonna 2018, kun lopetin lätkän ja siirryin opiskelemaan Haaga-Heliaan liiketalouden tradenomiksi. Pohdin opiskelun aikana omia vahvuuksiani ja miten voisin hyödyntää niitä tulevaisuudessa. Huomasin tulevani erilaisten ihmisten kanssa toimeen jäähallilla sekä sen ulkopuolella. Näiden taitojen, yhteyksien ja myyntityön kautta sain varmuuden agenttitoiminnan aloittamisesta. 

Idea kehittyi visualisoinnin kautta niin paljon vuoteen 2020 mennessä, että olin valmis avaamaan idean Mirkolle. Paras kaveri sekä lapsuudenystävä oli saanut kipinän mentaalivalmennukseen ja perustanut Coaching Spot Oy:n. Mirkon Go Big or Go Home -asenne ajaa ihmisiä eteenpäin. Jaamme hänen kanssaan samat arvot ja ajatusmaailman urheiluliiketoiminnasta ja siitä miltä GCA näyttää nyt ja tulevaisuudessa.

Soitin Odelle loppuvuodesta 2020 ja kerroin hänelle GCA:n visiosta. Ode verkostoituu ja ystävystyy erilaisten ihmisten kanssa helposti ja kun tähän lisätään hänen jääkiekko taustansa, halusin hänet mukaan remmiin.

Idea siitä, että urheilija saa kaikki palvelut saman katon alta alkoi kehittyä. Halusin, että urheilijalla on saatavilla perus agenttipalveluiden lisäksi mentaali- ja fysiikkavalmennusta, yhteistyökumppanuuksia ja henkilöbrändäystä. Ideana on ollut alusta asti olla urheilijan tukena sekä hyvinä että huonoina hetkinä, uran alussa, uran aikana ja uran jälkeen.

Keväällä 2021 kokoonnuimme Mirkon ja Oden kanssa luomaan GCA:ta urheilijoille. 

- Rudolf Orjo, perustaja

Tutustu meidän porukkaan