Crew

Mirko

Olen sitoutunut tukemaan e-urheilijoita sekä hyvinä että huonoina hetkinä - uran alussa, sen aikana ja sen jälkeen.

Minulta löytyy kokemusta kymmenien erilaisten e-urheilujoukkueiden & pelaajien valmentamisesta sekä kansainvälisen bisneksen pyörittämisestä. Nuorempana haaveilin eSports urasta Fifan parissa, mutta oma mentaalinen vahvuus ei riittänyt huipulle saakka.

Agenttina tuen e-urheilijaa löytämään kultaisen keskitien elämälleen. Tulemme luomaan sinulle henkilökohtaisen urasuunnitelman oikeista yhteistyökumppaneista, sponsoreista, sopimuksista sekä tavoitteista, joiden kautta etenemme oikealla tiellä tulevaisuutta kohti.

Vapaa-ajalla rakastan lukea kirjoja, tehdä podcastia sekä YouTube videoita. Puhumisen ja kuvaamisen vastapainoksi moottoripyöräilen ja käyn metsästämässä! 

Ota yhteyttä & tehdään yhdessä haaveistasi totta!

Katso mun tarkemmat yhteystiedot

Millaisissa asioissa voin jeesata

E-urheiluagentti

Voin auttaa eSports pelaajaa pelaajasopimuksissa, urasuunnittelussa, yhteistyö- ja sponsorisopimuksissa sekä mentaalisessa valmennuksessa.

Yhteistyökumppanuudet

Olen vastuussa yhteistyökumppanuuksien luomisesta sekä ylläpidosta. Tavoitteeni on luoda mahdollisimman vahvoja ja kestäviä suhteita, jotta voimme saavuttaa yhdessä halutut tavoitteet.

Mentaalivalmennus

Pystyn auttamaan urheilijoita löytämään kultaisen keskitien elämälleen. Coachingin avulla urheilijalla on mahdollisuus luoda itsestään paras, terveellisin ja onnellisin versio sekä saavuttaa juuri ne tavoitteet, joista hän on unelmoinut.


Chekkaa mun somet